Butiksinredning

Inom produktområdet butiksinredning erbjuder vi dels vårt egna butiks system, P S I (Pezon Shop Interior), som innehåller samtliga basartiklar inom butiksinredning & dels våra C S P (client Specific Product) produkter som består av helt kundspecifika produkter/koncept, oavsett om det handlar om inredning till enstaka butiker eller till en hel butikskedja.

Vi har under åren, genom våra kunder, varit med och levererat inredning till bl. a Lindex, Elgiganten, 7-eleven, ICA, COOP, Norsk Tipping, BRIO, Plantagen, Intersport, ATG, Svenska spel och många fler.

PSI – Pezon Shop Interior
psi2Detta är vårt eget system för inredningsdetaljer som är nödvändiga för att bygga en funktionell butiksinredning. Sortimentet består av vägg- & gondolstolpar som kläs med ryggpaneler i slät eller perforerad plåt. Dessa kan sedan fyllas med hyllplan i slät eller perforerad plåt, trådhyllplan i glest eller tätt utförande samt bottenhyllplan i plåt eller tråd. Utöver det finns en mängd detaljer för bestyckning i form av skenor, avdelare, armar & spjut i olika utföranden.

Vi har ett komplett produktsortiment för 600- & 900 moduler.
I vårt PSI-system erbjuder vi även kringprodukter såsom belysning, etikettlister och störtar av olika slag.

Det finns möjlighet till kundspecifik anpassning utifrån vårt PSI-system eller rena specialprodukter som skall fungera ihop med våra BAS-produkter. Förstärk er varuexponering i butiken med belysning, smarta plafondramar och säljande skyltar!

CSP – Client Specific Product
csp2Här ingår alla de kundspecifika produkter vi tillverkar åt våra kunder. Det handlar om enstaka detaljer såsom en tråd- eller plåthylla, ett stativ eller en skylthållare till mer komplexa projekt där Pezon tar ett helhetsansvar för ett visst butikskoncept och levererar en komplett inredning.